Vodič za kupovinu ulaznih vrata


Jednostavni koraci za kupovinu novih vrata

Ako želite da vaš dom bude preuređen, kupovina novih ulaznih vrata pruža Vam uzbudljivu priliku da stvorite prvi utisak koji pokazuje Vaš stil.

Naš jednostavan vodič će vam dati sve savete koji su vam potrebni za odabir pravih vrata za vas.

Osnove

Najveća greška koju ljudi prave kada kupuju nova vrata je ne istraživanje, što se može završiti kupovinom pogrešnog stila ili veličine. Postoji nekoliko važnih stvari koje morate uzeti u obzir prilikom odabira novih vrata.

Izaberite svoj tip vrata

Spoljna vrata mogu se napraviti od mnogo različitih materijala i važno je razumeti ove razlike kako biste napravili najbolji izbor za svoj dom.

PVC vrata

PVC varta su odlična opcija za vrata sa niskim održavanjem, dugotrajna otporna na vremenske uslove koja ne narušavaju kvalitet. PVC stolarija je energetski efikasna i sigurna. Dolaze i sa dvostrukim staklima.

Kod PVC vrata postoji veliki izbor novih boja, uključujući plavu i zelenu drvenu, za visokokvalitetni izgled i osećaj.

Drvo

Vrata od drveta su dostupna u različitim stilovima i bojama, od klasičnih do savremenih.

Drvena vrata su dostupna u furniru od borovog i hrastovog drveta koji su grundirani i spremni za bojenje, tako da možete odabrati svoju boju!

Metal i aluminijum

Metalna i aluminijumska vrata su odlična za sve koji traže dodatnu sigurnost uz čist i moderan izgled. Lako se održavaju i nisu potrebne boje, lakovi ili mrlje.

Izdržljiva i žilava, lakirana su i završeni kako bi vašem domu pružili elegantan, savremen osećaj.

Furnir beli hrast

Ulazna vrata od furnira od belog hrasta od pravog drveta modernog su stila i projektovana da traju. Dolaze spremna za farbanje, tako da možete dodati svoj završni detalj.

Furnir beli hrast vrata mogu biti sa dodatkom zastakljenih panela za ukrasni detalj ili podignute lajsne za tradicionalni izgled.