Staklene tuš kabine po meri


Zima je godišnje doba koje retko ko koristi za renoviranje stana ili kuce. Međutim, postoje promene koje možete napraviti u svom domu bez obzira na hladnocu, snezno vreme ili krace dane.

Kupovina novog nameštaja, promena rasporeda, krečenje i jos mnogi drugi poslovi mogu se raditi tokom citave godine. Renoviranju dnevnog boravka, trpezarije i spavacih soba uvek se najviše posvetimo. Razlog toga je jer smatramo da tamo najvise vremena provodimo i da je najbitnije da se u tim prostorijama osecamo prijatno i opušteno. Međutim, zaboravljamo da je kupatilo deo kuće koje koriste svi ukućani, pa i gosti. U kupatilu spiramo sa sebe prašinu i brige toplim tušem, održavamo mekoću kože, nameštamo frizuru i svakodnevno odrzavamo higijenu. Kao što se da primetiti, kupatilo je prostor u kojem obavljamo bezbroj aktivnosti, a večito ostavljamo najmanje prostora za njegovu izgradnju.

Staklene tus kabine po meri idealno su rešenje za kupatila manjih dimenzija. Tuš kabine imaju istu funkciju kao i kada, a zauzimaju duplo manje dragocenog prostora. Pritom, staklene tus kabine mozete izraditi po tacnim merama koje odgovaraju vašem kupatilu. Kadice za tus kabinu nastale serijskom proizvodnjom neretko nisu ono što ste zamislili ili ono što vama odgovara. Kao i sve ostalo što je bolje kada se pravi po specijalnoj, licnoj narudzbini, tako su i staklene tus kabine daleko bolje kada ih narucujete od majstora koji zna da vaše zelje predoci u opipljiv proizvod. Uz to, tus kabine su nezaobilazan element modernog kupatila.

Staklene tus kabine po meri su izuzetno zahvalne za odrzavanje. Za pet minuta posla i uz prava sredstva tus kabina će biti blistava i bez kamenca. Staklene zidove tus kabine mozete tretirat kao i sva druga stakla ili sredstvima kojima inace perete sanitariju. Jedna od vodecih prednosti staklene tus kabine po meri jeste ta što mozete naruciti da staklo bude providno, bojeno, gravirano po motivu ili matirano. Ovo vam omogućava da samo malo drugacijom tus kabinom postignete potpuno drugaciji izgled kupatila. Pritom, vrata tus kabine se prave od kaljenog stakla, koje je 5 do 6 puta izdrzljivije od obicnog stakla. Ovo staklo moze mnogo bolje da podnese vremenske neprilike, visoku ili nisku temperaturu, ogrebotine i sl. Takođe, ukoliko dode do pucanja, staklo se nece rasprsnuti u milion sitnih, ostrih delova, vec u krupnije, oblije delove.

Čak iako imate prostrano kupatilo ne bi trebalo da izbacite tus kabinu kao mogucu opciju. Kadu mozete da koristite za tople, penusave kupke, dok vam tus kabina sluzi za hladan tus i razbudivanje.

Tus kabina se uklapa u svaki stil uredenja. Ona ne utice na vas odabir boja peskira, dezena plocica ili raspored kozmetike. Tus kabina je jedna od najekonomicnijih i najzahvalnijih elemenata kupatila koje mozete sebi da priustite.