Šta nositi sa teksas jaknom?


Već duže vreme u ormaru visi teksas jakna, ali ne znate kako da je pretvorite u zaista trendi odeću? Pođite sa nama da pogledamo nekoliko osnovnih komada koji će odmah odgovoriti na pitanje šta nositi uz teksas jaknu!

Bilo da je duga i labava ili kratka i uska, haljina je odličan dodatak bilo kojoj teksas jakni za devojčice. Pored toga što će vas zagrejati čak i tokom hladnijih večeri zahvaljujući čvrstom materijalu, ova kombinacija će odmah učiniti da osetite 90-e na sopstvenoj koži. Izaberite tamnu ili svetlu teksas jaknu za devojčice prema nijansi haljine.

Karirana košulja i teksas jakna za dečake? Ovaj izgled može izgledati zaista buntovno ako vez ima natpise, a jakna ima malo pohaban ili pohaban stil.

Teksas farmerke za dečake na teksas jaknu za dečake ili teksas farmerke za devojčice na teksas jaknu za devojčice? Mi kažemo da! Nemojte se plašiti da izađete na ulice potpuno obučeni u teksas. Možete odabrati odeću od iste boje i stila teksasa ili malo eksperimentisati i kombinovati tamne ili svetle nijanse ili različite boje. Ako želite da skrenete pažnju sa toliko teksasa, posegnite za teksas jaknom sa krznom, na primer.

Šta nositi sa teksas jaknom? Pokušajte da zamenite tradicionalnu majicu za krop top. U idealnom slučaju, jakna bi trebalo da bude duža od gornjeg dela, što će učiniti da se osećate manje izloženo i optički uravnotežite pojedinačne dužine odeće. Ako planirate da izvučete crop top u smeloj ili neonskoj boji, onda je bolje da ga uskladite sa neutralnom belom ženskom teksas jaknom.