Saveti pri izboru kupaćeg kostima


Tajna lepog i seksi kupaćeg kostima – pažljiv odnos prema boji kupaćeg kostima, šarama i tkaninama kupaćeg kostima.

Uzmite svetlu boju ili šaru ako želite da naglasite određene delove tela.

Igrajte se šarama da biste istakli delove tela koje volite. Na ovaj način, oči će biti više fokusirane na šaru nego na celo telo. Izaberite kupaće kostime odgovarajuće veličine uzorka. Dakle, ako ste minijaturni, svideće vam se tanke i sitne šare, ako ste malo veći, onda će vas mali i tanki šare učiniti vizuelno još većim. Dakle, u ovom slučaju, vaš izbor je u korist većih i smelijih otisaka.

Da biste sakrili neke problematične oblasti, koristite jednobojni kupaći kostim. Ako imate bledu put, prikladniji su crni ili svetli kupaći kostimi, kao što su tamnoljubičasta, tamnoplava i bordo. Ako imate tamnu kožu, pogledajte kupaće kostime svetlih boja. Da biste dodali volumen određenim područjima (kao što je područje grudi), koristite volane, volane ili drugi nakit. Nasuprot tome, da biste sakrili volumen, koristite valovite i plisirane tkanine.

Izaberite prave izreze za kupaći kostim:

• Jednodelni kupaći kostim ili kupaći kostim sa visokim strukom će sakriti struk. Odlično će izgledati kupaći kostimi tamnih nijansi ili sa valovitim umetkom ispod grudi.

• Tankini će naglasiti vaš struk.

• Veoma kratka frizura (muška frizura) vizuelno će učiniti butine širima, bez obzira koju boju kose izaberete.

Bikini sa visokim izrezima vizuelno produžava noge.

• Visoki bikini gornji deo (ispod vrata), klasični trouglasti bikini i bikini sa vezicama na prednjoj strani skrenuće pažnju na poprsje. Pored toga, gornji deo bando čini grudi vizuelno širim.

Naš prvi predlog je Kupaći kostimi za tip figure – jabuka:

• Izaberite kupaći kostim sa ukrštenim linijama na vrhu ili jednodelni kupaći kostim iscrtanih linija. Ove linije će vizuelno uravnotežiti figuru, sakriti njene nedostatke.

Kupaći kostim sa visokim dekolteom i niskim dekolteom potpuno skreće pažnju sa stomaka na noge.

• Birajte kupaće kostime tamnijih nijansi, poput crne, kako biste vizuelno skinuli par kilograma težine. Takođe možete uzeti u obzir tamni kupaći kostim sa otiscima i šarama (nekoliko).

Naš drugi predlog je Kupaći kostimi za tip figure – peščani sat:

Žene sa figurom peščanog sata imaju sreće, jer im skoro svaki kupaći kostim savršeno stoji. Od bando topa, visokog topa (ispod vrata) do jednodelnog kupaćeg kostima. Sve izgleda sjajno na takvoj figuri.

Samo treba da izaberete boje za kupaći kostim. Birajte nakit na kupaćim kostimima i printove na onim delovima kupaćeg kostima na kojima biste želeli da sakrijete nedostatke. Sigurno je veliki izbor bikinija i kupaćih kostima, a na vama je da to i pokažete. Sigurno ne želite da nespremne dočekate letnje vreme i sezonu kupanja.I na kraju, ali ne i najmanje važno, kada kupujete bikini, obratite više pažnje na svoj kupaći kostim za lepotu nego na veličinu kupaćeg kostima. Ako kupaći kostim izgleda premali, probajte veću veličinu. Takođe imajte na umu da se kupaći kostimi blago povećavaju kada su mokri. Dodaci i otisci za kupaći kostim maskiraju neke oblasti, istovremeno dajući slici moderan izgled. I, naravno, nikada ne zaboravite najvažniji dodatak – samopouzdanje i otvoren osmeh!