OTVORENI PROZORI, ZAŠTIĆENI PROSTORI


Počinje sezona noćnih lovaca par ekcellence. Insekti svih vrsta pogoršavaju nase domove, posebno kada je bilo vreme obilnih kiša kao što je bilo ovo proleće. Međutim, DVD Compani predstavlja širok spektar visokokvalitetnih mreža protiv komaraca sa sistemima prilagodljivim svim potrebama( komarnici).

Moramo biti svesni posledica koje insekti mogu prouzrokovati na našim prostorima, čak nam pružaju i više od glavobolje. Stoga, ako imate kućne ljubimce ili decu, preporučujemo da ih zaštitite od njihovih ujeda tokom ove kontroverzne sezone. Štaviše, neki od najzgodnijih insekata mogu preneti bolesti. Dakle, prvi korak u ideji zaštićenog prostora za čitavu porodicu je postavljanje mreža protiv komaraca.

Uzimajući u obzir različite arhitektonske aspekte kuće i vrstu prostora koji treba prekriti, morat ćete odabrati najbolju opciju: fiksnu, kliznu, sklopivu, mrežu protiv komaraca (komarnik), plisere ili namotane mreže protiv komaraca. Fiksni će vam omogućiti da dobijete trenutnu zaštitu savršenu za klizne prozore i vrata, a klizne mreže protiv komaraca idealne su za zaštitu onih balkona ili terasa kroz koje se često prolazi. Mreže protiv komaraca sa navojima prilagođavaju se bilo kojoj vrsti prostora, pružajući im mnogo elegantniji estetski dodir. Rolete mreža protiv komaraca (koje se lako instaliraju, koriste i održavaju) pomoći će im da ih zaštite kada je to potrebno. U ovom slučaju preporučujemo da primenite ovu tipologiju na prozore krila. I na kraju komarac, mreža protiv komaraca pogodna za velike prozore.