10 stvari koje volimo kod 2020. Volksvagen Passat-a


Sezona je kupovine automobila i ako ste na tržištu za novu vožnju, možda ćete se izgubiti. Suočimo se, postoji mnogo opcija između marki, modela, marki, veličina, boja, karakteristika itd. Ima mnogo toga da se smisli. Ali nema potrebe za stresom jer će vam prijatelji u Fiore Volksvagenu olakšati posao! Ove nedelje ćemo smanjiti vaš način pretraživanja. Imamo samo jedan auto o kome želimo da vam kažemo i uvereni smo da će vam se svideti!

Ove nedelje želimo da vam kažemo o Volksvagen Passatu 2020! Nova vožnja dizajnirana je za sve putnike, a ne samo vozača, što znači da svi mogu uživati u vožnji! Karakteristike poput LED farova sa LED dnevnim svetlima privući će vašu pažnju, dok su V-Tek kože od sedeće kože i udobnosti kao što su prednja sedišta sa grejanjem i dostupan krovni poklopac.

Novog Volksvagen Passat-a za 2020. godinu ima puno za ljubav, ali želimo vam reći o naših deset omiljenih karakteristika u novom vozilu! Zato pogledajte ispod i pogledajte da li Passat zvuči kao prava vožnja za vas!

10 stvari koje volim u 2020. godini Volksvagen Passat

V-Tek kože sjedeće površine

Climatronic® dvozonska klima kontrola

Dostupna grejna prednja sedišta

LED prednja svetla sa LED dnevnim svetlima

Dostupan strujni krov

6.3 sound zvučni sistem sa dodirnim ekranom

Dostupan paket sigurnosnih tehnologija

TSI® motor

 6-stepeni menjač

Apple Carplai ™ i Android Auto ™

Da li ste još zaljubljeni? Mislili smo da hoćeš! Čak i ako niste, to je u redu, i dalje možete da pregledate naš dostupni inventar i pronađete savršen Volksvagen za vas, sigurni smo da ćete pronaći nešto što volite! Jednom kada pronađete vozilo koje volite, budite sigurni da zakažete testnu vožnju ili se uputite danas da biste započeli svoju sledeću avanturu!