Oči, usne, lice: Načini da ih sve poboljšate neoperativnim tretmanima


Kozmetički tretmani su popularniji nego ikad, a kozmetički nehirurški zahvati su najtraženiji. Nehirurška estetika je laka, praktična i pristupačnija opcija za mnoge i omogućava nam da suptilno poboljšamo svoj izgled bez da idemo pod nož ili da se bavimo vremenom oporavka u kozmetičkoj hirurgiji. Ovi minimalno invazivni tretmani mogu biti neverovatno efikasni za poboljšanje očiju, usana i lica – bilo da želite da poboljšate tamne krugove, pojačate luk svoje kuponice ili smanjite pojavu bora.

Da li ste se ikada zapitali kako je vaš kolega postigao tako sjajnu kožu preko noći? Ili kako je taj influencer transformisao njihovu vilicu u roku od vikenda? Kao i kod svakog tretmana, važno je da istražite, dobro razmislite o rezultatu koji se nadate da ćete postići i konsultujte se sa stručnjakom za smernice.

Fileri za podočnjake


Fileri za podočnjake je neoperativni tretman koji smanjuje tamne kolutove i poboljšava izgled kesica ispod očiju. Takođe smanjuje bore i fine linije za mladalački izgled. Tamni krugovi i upale oči su nešto što mnogi od nas doživljavaju u određenoj mjeri, zbog čega je ova procedura toliko popularna i često se bira za jačanje samopouzdanja.

Tretman koji može učiniti da izgledate mlađe, odmornije i okrepljeno za manje od 30 minuta? Jasno je videti zašto je ovaj postupak toliko tražen.

Fileri za poboljšanje usana


Još jedno popularno „podešavanje“ je poboljšanje usana, postupak u kojem se hijaluronski fileri ubrizgavaju u i oko usana radi poboljšane čvrstoće i glatkijeg, punijeg i zdravijeg izgleda. Rezultati obično traju između 6 i 18 meseci, a trajanje varira u zavisnosti od količine punila, mesta ubrizgavanja i starosti pacijenta.

Nehirurški zahvat nosa


Oni koji žele da promene oblik nosa, a da ne idu pod nož, mogu to učiniti pomoću tečne rinoplastike, tretmana u kome se koriste dermalna punila za preoblikovanje nosa. Bez obzira da li želite da punini date manji nos, poravnate nosni most ili napravite dugme za vršak nosa, nekirurški zahvat nosa može vam pomoći da postignete rezultate koje tražite-bez opšte anestezije, gipsa ili dugo zastoji.

Botoks


Istraživanje Američkog društva plastičnih hirurga pokazuje da je botoks najpopularniji minimalno invazivni kozmetički postupak. Milioni muškaraca i žena svake godine biraju ovaj efikasan tretman za uklanjanje bora i finih linija za glatko lice. Injekcije botoksa ograničavaju kretanje u ciljanim područjima, smanjuju pojavu bora i zaustavljaju stvaranje budućih bora radi mlađeg izgleda.

Nehirurško podizanje lica


Nehirurški lifting lica, poznat i kao tečni lifting lica, način je da zategnete i vratite izgubljeni volumen na koži, uklonite fine linije, omekšate duboke nabore i poboljšate simetriju lica. Koristeći kombinaciju dermalnih punila, botoksa i PDO provlačenja, neinvazivni lifting lica može vam dati mladalački i osveženi izgled za manje od sat vremena. Ova inovativna tehnika može se koristiti za postizanje mlađeg izgleda uz minimalne zastoje i bez potrebe za operacijom.