Nikada ranije niste koristili mašinu za strečovanje? Stvari koje treba da znate


Ako tek počinjete da razmišljate o automatizaciji strečovanje paleta, evo nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir.

Koliko mesta imate za mašinu? Da li treba da bude mobilan ili može da bude u fiksnom položaju? Veličina, težina i stabilnost vašeg tereta će biti važni – teškim i nestabilnim teretima će biti potrebno pažljivo rukovanje i možda će biti potrebna vrhunska presa.

Da li se vaša opterećenja razlikuju po veličini i težini? Ako je tako, želećete mašinu koja se automatski prilagođava različitim veličinama. Da li treba da smanjite količinu streč folije i ambalaže koju koristite?

Postoji niz polu i potpuno automatskih mašina koje odgovaraju svim primenama. Sve naše mašine su dizajnirane da budu veoma jednostavne za instalaciju i upotrebu, malo održavanja i ekonomične za rad.

Takođe ćemo preporučiti ispravnu specifikaciju streč folije za upotrebu u zavisnosti od vašeg opterećenja i broja paleta koje treba da se umotaju nedeljno, jer nije ista ručna streč folija i streč folija za mašinsko strečovanje.

Takođe sad već postoje i mašine za srečovanje i umotavanje cveća. Te mašine rade na istom principu kao i mašine za strečovanje paleta. Takvu jednu mašinu ima i art of bloom iz Svajcarske koja radi blumenabo zürich