Doček nove godine u Beogradu – gdje izaći?


Posebno vrijeme godine je sigurno decembar, a sve zbog isčekivanja proslave nove godine. Svi su veseli jer se bliži vrijeme kada stara godina odlazi u zaborav i sve ono loše što se desilo, a otvara se novi list i prave se pozitivne novogodišnje odluke. 

Ovo je prva godina kada se nekako stvari vraćaju u normalnu, restrikcije se povlače, te restorani, hoteli i kafići otvaraju svoja vrata za velika okupljanja. Samim tim naši oglasi su puni raznih ponuda, a na nama je da donesemo odluku gdje proslaviti kraj stare i dočekati novu godinu. 

Kako bi vam pomogli u donošenju ove odluke odlučili smo sastaviti današnji tekst koji će se bazirati na najboljim idejama za proslavu nove godine. Naravno kako bi cijeli tekst bio usmjeren ka jednom mjestu odlučili smo se da vam predstavimo najbolje ideje za proslavu nove godine u Beogradu.

Svijet se vraća u normalu

Doček Nove godine 2023. mnogima od nas bit će spektakularan. Nakon dvije godine života u karantenama i ograničenjima, sve se čini kako će 2023. godina ponovno biti nova sasvim normalna godina. Ulazak u novu 2023. godinu mnogobrojni će proslaviti na razne zabavne načine. Ako još uvijek tražite savršenu ideju ili ponudu za proslavu nove godine ovo je pravo mjesto za vas. 

Sigurno se pitate zašto Beograd. Naime doček nove godine u Beogradu je nešto magično i nešto što vi trebaju barem jednom u životu probati. 

Od uvijek atraktivnih proslava na trgovima, preko nezaboravnih zabava u kafićima i noćnim klubovima pa sve do intimnih privatnih zabava u atraktivnim hotelima i restorani Beograd ima sve i gotovo da  ne možete pogriješiti. 

Ideja je puno, a one najbolje donosimo u nastavku teksta. 

Splav restoran Move

Našu listu započinjem s veoma neobičnim objektom. Splav restoran Move ima zaista moderan koncept ovo je objekt koji je idealno spojio restoran i klub. Dakle, ako želite pravu klupsku atmosferu za doček Nove godine 2023, a da pritom sve budu sjedeća mjesta i da ima da se pored pića i jede, onda je splav restoran Move pravo mjesto za vas. 

Kada se tome doda da je u pitanju zidani objekt na vodi, s prelijepim pogledom na rijeku, grad i Kalemegdansku tvrđavu, onda slobodno možemo reći da će vam na splavu restoranu Move Nova godina početi na najbolji mogući način.

Klub Hype

Klub Hype je najpopularniji noćni klub u Beogradu kada se govori o elektronskoj muzici. Nalazi se u Sava Maloj, koja se smatra kao jedna od najurbanijih beogradskih četvrti za noćni izlazak, odmah pored Beograda na vodi. 

Klub Hype okuplja gradske ekipe, i može se reći da je pravo hipstersko mjesto. Kada se obilježava bilo koja prilika, a naročito Nova godina spektakl u ovom klubu je zagarantovan. 

Ponuda je vrhunska, te ćete imati priliku da okusite najbolja domaća i strana pića, a osoblje je na vrhunskom nivou kako bi vaša idealna noć tekla ugodno. 

Restoran Zlatni Bokal

Restoran Zlatni Bokal je jedan od tri najpoznatija restorana u Skadarliji. Ušuškan je u središtu beogradske boemske četvrti, otprilike preko puta restorana Tri Šešira. Ako volite i tražite doček Nove godine u opuštenoj atmosferi uz tamburaše restoran Zlatni Bokal je idealno mesto za vas. 

Pravo romantično mjesto da parovi proslave novu godinu. 

Vrhunska hrana i piće upotpunjuju ponudu i sigurni smo da ako volite ovaj tip lokala uživanje vam je zagarantovano.

Exclusive Holl Event Centar

Exclusive Holl Event Centar odlikuje dobar odnos cijene i kvalitete. U pitanju je najpovoljniji restoranski kada se govori o dočeku Nove godine u Beogradu. Naravno činjenica da je cijena dosta jeftinija ne znači da je i ponuda loša naprotiv, radi se o restorani koji ima ugodnim ambijentom koji pruža kvalitetan muzički program. 

U okviru objekta postoje dvije svečane sale ukupnog kapaciteta 900 sjedećih mjesta, tako da manjka zabave sigurno neće biti.