Da li treba da oblačite svoje dete na osnovu njihovog horoskopskog znaka?


Da li redovno prelazite na stranicu horoskopa kada čitate svoj omiljeni časopis? Da li imate aplikaciju za horoskop na telefonu koju svakodnevno proveravate?

12 znakova zodijaka su dugo bili opsesija za mnoge, ali da li ste znali da svoje dete možete da obučete u skladu sa njegovim horoskopskim znakom? Ideja iza ovoga je da odražavate njihovu ličnost u njihovim modnim izborima. Naravno, to znači da morate znati šta bi svaki znak nosio. Čitajte dalje da biste saznali!

Blizanci

Ako imate dete Blizanci, onda ćete znati da je nestrpljenje standard. Ne očekujte da vaše dete odabere šta želi da obuče u jednom potezu, promeniće se bezbroj puta. Međutim, kada odluče, verovatno će izabrati predmete koji se sukobljavaju jer vole da preuzmu modne rizike. Samo napred!

Ovan

Dete Ovan voli da se oblači na jedinstven način, pa ga pustite da eksperimentiše sa printovima i ležernom odećom. Ulični stil je njihova stvar i videćete da to rade veoma dobro! Deca Ovnovi su često prilično sportska ili vole da budu na otvorenom, pa su patike, farmerke za dečake, jakne za dečake i dukserice najvažnija.

Bik

Deca Bikovi vole da rizikuju sa svojom modom i vole da se ističu. Međutim, oni takođe vole da budu udobni i udobni u isto vreme. Vaš mali Bik će često birati opuštenu, udobnu odeću, ali će se sa lakoćom igrati sa printovima.

Devica

Deca Devica vole odeću koja je pouzdana i čvrsta. Ne vole ništa što je previše „tamo“, ali to ne znači da vole dosadnu odeću! Umesto toga, fokusirajte se na farmerke za devojčice i jakne za devojčice, ravne cipele, patike i majice kako biste im dali čvrstu osnovu koja im je potrebna i modu koju žele.

Rak

Deca rakovi su često prilično emotivna i to se ogleda u njihovom izboru odeće. Oni će ići na plutajuće tkanine i sve što odražava prirodu. Plava, zelena i žuta su odličan izbor za decu Rakova, ali i vaše dete će verovatno želeti visokokvalitetne niti!

Vaga

Deca Vaga su snobovi modnog sveta, i to mislimo na najpoštovaniji način! Ovaj horoskopski znak želi da nosi visokokvalitetnu odeću, po mogućnosti od imena dizajnera. Oni takođe ne žele da nose preveliku odeću i umesto toga više vole opcije koje dobro pristaju, skrojene.

Lav

Deca Lavovi su prilično glasna i ponosna, pa očekujte da vaš mali lav izabere bilo šta zbog čega će se istaći i privući pažnju. Životinjski printovi, svetle boje i šare su odličan izbor za ovaj horoskopski znak.

Škorpija

Ako imate dete Škorpije, ne možete se izvući sa jeftinom odećom, oni žele najbolje! Oni se takođe osećaju najudobnije u odeći klasičnog stila, tako da su crne, sive, bele i tamnoplave opcije, zajedno sa imenima dizajnera za dodavanje u kombinaciju.

Vodolija

Dobra vest je da ako imate Vodoliju u svojoj sredini, uštedećete vreme ujutru jer oni sami žele da biraju svoju odeću! Jedinstvena i individualna, deca Vodolije će izabrati odeću koju verovatno ne biste pomislili da sastavite, ali se osećaju udobno i odeća pokazuje ko su. Najbolji savet? Neka oni odluče!

Strelac

Deca Strelca se verovatno oblače u ležernu, sportsku odeću koja im omogućava da se kreću, trče i u suštini budu što aktivnija. Trenerke, kargo pantalone, duksevi i majice su im najzastupljenije, zajedno sa udobnim patikama.

Ribe

Problem sa oblačenjem deteta Ribe je to što ono nikada neće biti zadovoljno svojom odećom, jer će uvek pretpostaviti! Pustite ih da izraze svoju individualnost u sopstvenim izborima, koji će često biti neutralni.Zamislite bež, slonovaču, tamnocrvenu, crnu, sivu i nijanse bele. 

Jarac

Deca Jarčevi se često ne osećaju prijatno u jarkim bojama ili šarama i više vole odeću koja je malo skromna. Verovatno će izabrati tamne nijanse, kao što su crna, siva ili braon, i tradicionalnu modu, kao što su košulje i pantalone po meri.