3 jednostavna creva za baštu koja se uvlače


Vreme je da zamenite svoje teško, beznadežno zapetljano crevo. Pored creva za harmoniku, na tržištu postoji niz drugih dizajna bez pregiba, uključujući gumena creva sa samonamotavanjem i creva koja se postavljaju na zid koja se uredno namotaju kada vam nisu potrebna. Evo 3 omiljena baštenska creva kojih se nećete plašiti da vučete okolo:

Proširiva creva

Ako ste ih videli kako se reklamiraju na TV-u, možda mislite da creva za širenje i skupljanje verovatno neće naći mesto u vašem domu. Ali ne samo da su mnogo privlačnija na delu, nego su  creva takođe zaslužila pohvale od ljudi koji su ih testiirali, i koji su zaključili: „Nijedno nije izgubilo protok kada se presavije, uvrne ili poveže.”

Upozorenje iz Consumer Reports-a, nakon testiranja tri brenda: „Ako je bilo koji deo oštećen ili crevo curi, proširiva creva se ne mogu popraviti kao konvencionalna. Njihovi proizvođači vas upozoravaju da ih držite podalje od sunca kada ih ne koristite…. I pošto se smanjuju na svoju prvobitnu veličinu kada se voda isključi, sva tri su loš izbor za upotrebu sa prskalicama.”

Uvlačiva creva

Uvlačiva baštenska creva postavljena na zid su fleksibilna opcija bez pregiba ako želite crevo koje nestaje kada se ne koristi. Potražite model koji ima izdržljiv kolut i uverite se da je svaki deo za montažu uključen.

Namotana creva

Još jedno fleksibilno vrtno crijevo dizajnirano da vam se skloni sa puta kada nije u upotrebi je samonamotajuće crevo. Isproban i testiran dizajn koji se proizvodi skoro dve decenije, dostupan je u širokom spektru dužina i boja.