Aluminijumska vrata


Aluminijumska vrata  napravljena su za čvrstoću, izdržljivost i vrlo su otporna na koroziju. Prirodna čvrstoća aluminijuma daje vam tanke linije, manje okvira i više stakla. Aluminijumska vrata su premium proizvod, ne zahtevaju održavanje i grade se da traju, a životni vek aluminijuma meri se decenijama, a ne godinama. Aluminijum je vrlo održiv, beskrajno se može reciklirati i vrlo je ekološki prihvatljiv.

Još jedna prednost  aluminijumskih vrata je ta što će vaša vrata biti obojena u bilo koju od preko 200 različitih  boja, a takođe možete imati i različite boje iznutra i izvana. Proizvodimo širok spektar aluminijumskih sistema vrata, svi su termički slomljeni, a karakteristike uključuju predivan dizajn stakla, visoku sigurnost i vrhunski kvalitet.

Imamo niz različitih aluminijumskih sistema vrata dizajniranih za proizvodnju zadnjih vrata, ulaznih vrata i francuskih vrata. Oni su tanki, visoko sigurni i termički efikasni. Dajte individualnu izjavu i dodajte vrednost vašoj imovini sa jednim od naših tankih vrata. Aluminijumska klizna dvorišna vrata – Aluminijumska klizna dvorišna vrata daju vam sobu sa pogledom, doslovno transformišući izgled i osećaj vaše sobe. Mogu se napraviti vrlo tankim pomoću prirodne čvrstoće aluminijuma, sa velikim pločama i ogromnim staklenim površinama možete maksimizirati svetlost. Aluminijumska dvostruka vrata – dvostruka vrata se preklapaju i pomiču kako bi se slagala na 90 ° od okvira . Unošenje spoljašnjosti unutra i stvaranje funkcionalnog, otvorenog prostora za život, rad i zabavu.