Malo znanja o streč foliji


To je vrsta folije napravljenog od LLDPE -a, koji ima visoku transparentnost i veliko izduženje. Pogodan je za pakovanje izvan paleta i pakovanje rasute i poluproizvoda unutar fabrika. Streč folija se namotava oko robe kako bi bila roba čvršće zapakovana, kako bi se roba zaštitila i promet bio fleksibilniji i pogodniji.

Kada okretni stolić mašine za namotavanje uspori ili klizi, možemo otvoriti poklopac motora okretne ploče, otpustiti spojne vijke na montažnoj ploči, a zatim podesiti zatezne zavrtnje u smeru kazaljke na satu, kako bismo postigli potrebnu napetost.

Kada koristite mašinu za namatanje folije, roba mora biti postavljena glatko i nežno kako bi se izbegla deformacija šasije. Roba umotana u foliju mora biti stavljena u okvir gramofona mašine za namotavanje folije, jer ako je roba prevelika, opseg bi trebao biti unutar 10 cm ili bi operaciju trebalo izvršiti u skladu sa stvarnim prostorom mašine za namotavanje, tada će mašina za namotavanje verovatno biti oštećena.

2 thoughts on “Malo znanja o streč foliji”

  1. Anonymous says:

    I migliori orologi replica di AR Factory
    <meta name="ke

  2. www.xmc.pl says:

    I really enjoy this template youve got going on in your site. What is the name of the theme by the way? I was thinking of using this style for the web site I am going to create for my class project.

Leave a Reply

Your email address will not be published.