Venčanje na plaži, ljubavno putovanje ka večnosti


Jedan od najznačajnijih trenutaka u životu, jeste venčanje. Spoj dve duše, obećanje večne ljubavi i spremnost na zajedničku plovidnu, kruna su ljubavne veze između dvoje ljudi. Da,  momenat je to u kome se snovi ostvaruju i kada se ljubav slavi na najlepši mogući način. Ali zašto se ograničiti na tradicionalne venčane ceremonije, kada postoji toliko mogućnosti koje su neobičnije?  Uzbuđenje i spektakl nije jednostavno napraviti u tradicionalnom okruženju. 

Venčanje na plaži je poput bajke koja se ostvaruje, sa peskom pod nogama, zvukom talasa i mirisom prirode, koji prate svaki korak. O da, ovo je romantična alternativa, u kojoj ćete se osećati poput zvezde iz Holivudskih filmova, te koja će doneti osvežavajuć i nezaboravan doživljaj, kako za vas kao mladence, tako i za vaše goste. 

Maldivi – raj za venčanje na plaži

Kada se pomisli na venčanje na plaži, Maldivska ostrva su prva koja nam padnu na pamet. Možda se čini kao kliše, ali nije tako. Ovaj tropski raj nudi savršenu kombinaciju sunca, belog peska i tirkiznog okeana, stvarajući gotovo impresionističku pozadinu za venčanje iz snova. Villa Park Sun Island hotel, ima savršen položaj, jer je smešten na jednom od najvećih ostrava Maldiva, Nalaguraidhoo. Ovaj hotel doslovno je skriveni dragulj, koji pruža neuporedivo iskustvo venčanja na plaži. A ono što je veliki plus, jeste da ovaj hotel ima i razne vrste apartmana, koji će mladencima najlepši trenutak učiniti još romantičnijim. Tako se u Villa Park Sun Island hotelu možete venčati na plaži, uz zalazak sunca i mirise tropskog cveća. Takođe, dobro je znati da hotel nudi i razne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec ili proslavljaju petogodišnjicu braka, pa ako ste već rekli “sudbonosno da”, ovo može biti vaš trenutak da intimno obnovite zaruke. Isto tako, pri ovakvim organizacijama venčanja važno je da uzmete u obzir i svoj, ali i komfor gostiju, kao i stručnost i ljubaznost osoblja. Villa Sun Park Island hotel je bez sumnje odličan izbor za venčanje na plaži koje ćete pamtiti zauvek.

Dobro je da znate da je najbolje vreme za odlazak na Maldive između novembra i aprila. Tada je vreme najprijatnije,  a temperatura nikad ne pada ispod 24 stepena. Isto tako, ovo su meseci u kojima je najmanja vlažnost vazduha, pa ćete moći da uživate u savršenom vremenu i vedrom mladivskom nebu. 

Dokumentacija i ljubavna veza preko granica

Venčanje na plaži je san snova, pogotvo ako isto organizujete na nekom od ostrva Maldiva. Ipak, kao i kod klasičnog sklapanja braka, potrebno je ispuniti neke formalnosti. No, ne morate brinuti! Ništa strašno, ništa previše komplikovano i, ništa što vam ovde ne bi tražili. Venčanje u rajskoj bajci od vas će zhtevati određenu dokumentaciju, uključujući pasoš, rodne listove, kao i potvrde o bračnom statusu. Naravno, pored ove dokumentacije, biće vam potrebni i svedoci, kao što to zakoni i običaji skoro svugde u svetu nalažu. Ipak, ništa se ne morate brinuti, jer Villa Sun Park Island hotel može pružiti kvalitetnu organizaciju, pa je na vama samo da uživate. Naravno, dobićete i bidermajer, a na vama je da li ćete nositi klasičnu venčanicu ili laganu belu haljinu, čiji će se krajevi njihati na dodir vetra. Takođe, fotografije sa venčanja biće magične, a ovaj hotel pobrinuće se da vam obezbedi najbolje fotografe i predloži najzanimljivije lokacije za obeležavanje ovog, veoma važnog, trenutka u životu. 

Važno je napomenuti da se venčanje na plaži, na Maldivima, priznaje i u Srbiji, tako da će vaša ljubavna veza biti pravno priznata i na domaćem terenu. 

Zauvek urezano u srcu

Kada vašu kožu, u jednom od najintimnijih i najlepših trenutaka u životu, dodirne povetarac, sunce vam obasja put, znate da je to trenutak koji se pamti za ceo život. Venčanje na plaži, na Maldivima, nije samo romantično iskustvo, već prilika da vašu ljubav proslavite na jedinstven način. Prirodno okruženje, cvrkut ptica, more i miris svežeg tropskog cveća, miris talasa, tirkizno more i pesak pod nogama – šta je više potrebno za bajku o kojoj ste oduvek maštali? Ovo iskustvo sigurno će ostvariti sve vaše fantazije, a svaki trenutak biće magičan, baš kako ga i zamišljate. Takođe, predivni zalasci sunca, garantuju romantičnu atmosferu, u kojoj ljubav dobija potpuno novu dimenziju. 

Stati na “ludi kamen” nije lako, ali je još koplikovanija cela organizacija venčanja. Zato predlažemo – zanemrite običaje i posvetite se vama i vašoj ljubavi.

Onda, jesmo li vam pomogli u odabiru destinacije za venčanje? Jesteli već otkazali tu tradicionalnu salu i, javili gostima da bežite “preko grane” u tropski raj? Kad pakujete kofere i jeste li već pronašli idealnu venčanicu?